Demana cita amb el Servei de Pediatria

Responsable: IDCQ HOSPITALES Y SANIDAD S.L.U. Carrer Zurbarán 28, Madrid (28010) Dades de contacte DPO: DPO@quironsalud.es Finalitat: Atendre correctament la seva petició d’informació. Procedència: Propi interessat. Legitimació: Interès legítim en respondre als seus dubtes i gestionar les seves cites. Destinataris: Les dades personals no seran comunicades a tercers excepte obligació legal o previ consentiment de l'interessat. Drets: Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament, com s'explica en la Informació Addicional.

Especialitats pediàtriques

El Departament de Pediatria de l'Hospital Universitari Dexeus - Grup Quirónsalud ofereix un conjunt d'especialitats a les diferents àrees de la Pediatria per poder assistir els nens quan ho requereixen, en qualsevol moment de la vida, ja siguin nadons, lactants, nens o adolescents. El nostre equip multidisciplinari permet que els diferents especialistes i pediatres mantinguin el contacte necessari per garantir un seguiment integral dels nostres pacients. A més, ha creat unitats especials per atendre les àrees de la salut dels nens i dels adolescents que requereixen un coneixement i una cura especial (atenció a l'adolescent, trastorns del desenvolupament de 0 a 4 anys, lactància materna, nen adoptat, nutrició, patologies del creixement i potencials evocats auditius).

Aquest hospital actua com a centre de referència per a pacients pediàtrics amb una patologia mèdica complexa i per a cirurgia pediàtrica d'alta complexitat (cirurgia neonatal, cirurgia general pediàtrica, urologia infantil, neurocirurgia infantil).

Serveis:

Urgències pediàtriques: Servei d'Urgències Pediàtriques, 24 hores, 365 dies.

Consulta pediàtrica ambulatòria: hi ha a la vostra disposició un servei de consultes de pediatria ambulatòria, on els nens són atesos per un equip de pediatres i infermeres especialitzats en l'atenció del nen, tant en el seguiment del seu desenvolupament, amb les revisions i vacunacions corresponents, com sempre que ho necessiti si es posen malalts.

Neonatologia: la Unitat de Neonatologia de l'Hospital Universitari Dexeus ofereix atenció mèdica especialitzada als nadons prematurs, amb patologies mèdiques o que necessitin cirurgia. La unitat està dotada dels recursos humans i tecnològics propis d'una unitat de màxima complexitat assistencial. Així mateix, també s'atorga una gran importància a tots els aspectes destinats a millorar el benestar i el neurodesenvolupament dels nadons ingressats, a través de les cures centrades en el desenvolupament (CCD).

Hospitalització: la Unitat d'Hospitalització ofereix assistència mèdica i quirúrgica als infants a partir del mes d'edat fins als quinze anys. La unitat està formada per pediatres experts en atenció dels nens malalts pediàtrics i postoperats. També atén nens a l'hospital de dia, on es fan proves funcionals hormonals. L'atenció a la família forma part d'un servei integral on també destaca el suport del personal d'infermeria.

Professionals experts en patologies complexes

El Departament de Pediatria de l'Hospital Universitari Dexeus disposa d'equips reconeguts en l'atenció de patologies pediàtriques complexes, com el càncer infantil o la cirurgia cardíaca, que reben el suport imprescindible de la Unitat de Neonatologia, d'alta complexitat i amb cobertura en cures intensives pediàtriques.

Destacado 900x300 Jul20 ARDestacado 900x300 Jul20 AR

Contacte:

Hospital Universitari Dexeus

Edifici Consultes externes, planta 1

Consuta 1.1
Carrer de Sabino Arana, 5 -19, planta 1
08028 Barcelona

93 546 01 26 / 93 227 47 47 / 900 301 013

recpediatria.dex@quironsalud.es

Cita previa 901 500 501