Quirónsalud Ziekenhuis Torrevieja is een particuliere zorgverlener die sinds de oprichting in 2002 een reputatie heeft opgebouwd als belangrijk multidisciplinair centrum dat voldoet aan de hoogste normen.

In de gezondheidssector staat Quirónsalud bekend als een uitstekende ziekenhuisgroep met gesofisticeerde diagnose-apparatuur en geavanceerde behandelingen van oncologische ziekten.

Het ziekenhuis zorgt 365 dagen per jaar voor een uitstekende gezondheidszorg waarbij u warm onthaald zult worden en de zorg gefocust is op u als persoon. Quirónsalud Ziekenhuis Torrevieja werkt samen met de grootste, nationale en internationale verzekeringsmaatschappijen onder andere alle grootste nederlandse zorgverzekeraars en Belgische mutualiteiten. (Meer informatie via contactinformatie).

Het Internationale Onthaalkantoor van het ziekenhuis zal dus voor uw verblijf zorgen. Het ziekenhuis beslaat 22 000 m2 en bestaat uit 2 gebouwen. De meeste afdelingen zijn ondergebracht in het hoofdgebouw. Radiotherapie, Nucleaire geneeskunde en PET-scan, en Revalidatie bevinden zich in het gebouw Oncologie. Beide gebouwen bestaan uit een kelder, een gelijkvloers, een 1ste en een 2de verdieping. Het ziekenhuis telt 120 individuele kamers waaronder 4 suites met een zitkamer. Onze afdeling Intensieve Zorgen is uitgerust met de modernste technologie en beschikt over 12 onafhankelijke eenheden, waarvan er 2 zijn gereserveerd voor patiënten met immunodeficiëntie of besmetting. De Polikliniek telt 25 consultatiekamers.

Het ziekenhuis ligt in het noorden van Torrevieja, vlakbij het Natuurpark Salinas en is gemakkelijk te bereiken via de nationale weg N-332.Onze patiënten en hun familieleden kunnen gebruikmaken van een ruime privéparking met een capaciteit van meer dan 500 wagens. Mocht u echter vervoer nodig hebben, dan staan onze ambulances natuurlijk voor u klaar om u van en naar het ziekenhuis te brengen. Als u vragen hebt over de ambulancedienst, gelieve dan contact op te nemen met de ziekenhuiscentrale. We helpen u graag verder.


Nederlandse Patiënt


Quirónsalud ziekenhuis Torrevieja heeft een internationale focus. Ongeveer 50% van onze patiënten komt uit het buitenland, met name uit West-Europa. Hiervan komt een groot gedeelte van onze patiënten uit Nederland en België. Het ziekenhuis beschikt ook over een gratis vertaaldienst zodat u zich kunt uitdrukken in het Nederlands en zich zo echt thuis voelt. Voor een gemakkelijke communicatie met u kunnen we rekenen op een team van gekwalificeerde nederlandstalige tolken en administratief personeel. Ook zijn er een aantal meertalige artsen in dienst waarmee u in het engels met behulp van de tolk kunt communiceren. De oprichting van een internationale patiënten ruimte met meertalig personeel en een vertaler waar alle aandacht uitgaat naar uw behoeften, is één van de ambitieuze projecten van het ziekenhuis.

Een persoonlijke focus voor de Nederlandstalige patiënt staat bij ons hoog in het vaandel. Het allerbelangrijkste vinden wij dat u zich thuis voelt in ons ziekenhuis. Om dit mogelijk te maken, staan zowel het personeel als onze faciliteiten tot uw dienst om u van alle gemakken te voorzien.

Waarom kiezen voor Quironsalud ziekenhuis Torrevieja?


Servicegericht en ondernemend:

  • U kunt snel bij ons terecht, geen wachtlijst (operaties)
  • Onderzoeken op 1 dezelfde dag, behandeladviezen volgen kort na de onderzoeken.
  • Wij regelen indien gewenst alles voor u. (verlijf, vlucht, en nazorg)
  • Nederlandstalige personeel, verpleegkundigen, cliënt ondersteuning en gepersonaliseerde aandacht in het nederlands.

Mensgericht en zorgzaam:


  • Empathie en begrip voor de emoties die men ervaart,
  • Uw arts en verpleegkundige of zorg assistentie is altijd dichtbij,
  • Wij zien u als mens, niet als nummer,
  • Oprechtheid en echtheid.

Algemene vragen?

Internationale.patient@quironsalud.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva


Vragen over nederlandse zorgverzekeraars, belgische mutualiteiten en behandelingen?

Nederlands.trv@quironsalud.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva

Nederlandse Patiënt