Centre Mèdic Quirónsalud Aribau disposa de més de 4.000 metres quadrats d'instal·lacions, amb més de 60 consultes que abasten la totalitat de les especialitats necessàries per oferir un servei mèdic complet.


_G9A2465_G9A2465

Disposa d' un servei de diagnòstic per la imatge ubicat al propi centre, que abasta la Radiologia Convencional, Servei d' Ecografies, Servei de Mamografies, Densitometria Òsea, Ortopantomografia i TAC.


Es complementen amb el servei de rehabilitació de l'aparell locomotor, incontinència urinària i limfedemes, tot això en unes modernes sales de rehabilitació i fisioteràpia.


Compta també amb un laboratori d'anàlisis clíniques amb equips d' última generació que agiliten l' obtenció de resultats, realitzant-se els controls de qualitat més estrictes amb la finalitat de garantir-los.


El centre també compta amb un servei d'odontologia. En aquesta unitat els diferents facultatius que desenvolupen la seva tasca professional, compten amb les instal·lacions adequades a la normativa legal, amb protocols establerts quant a l'estètica i higiene, així com equips i instrumental d'última generació. Totes les especialitats, tant l'odontologia general com la cirurgia maxil·lofacial, es practiquen sota la supervisió del treball en equip en les mateixes instal·lacions i amb accés a les proves diagnòstiques requerides per a cada cas concret.


Recentment el centre s'ha ampliat amb una planta nova de 1.500 metres quadrats per potenciar, amb nous espais i la incorporació d'especialistes, l'atenció que presta en diferents especialitats amb més demanda com Ginecologia, Pediatria, Urologia, Otorrinolaringologia, Dermatologia i Cirurgia Vascular; i ampliar la seva cartera de serveis amb la incorporació de consultes de Reumatologia, Psiquiatria i Psicologia. A més, s' ha creat un Centre de Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica que pretén donar resposta a totes les necessitats que actualment es concentren en aquesta especialitat, des del tractament de l' obesitat a la cirurgia capil·lar o les diferents intervencions de cirurgia plàstica que existeixen en el mercat.