El Grup Quirónsalud compta, des de 2019, amb dos Centres Mèdics Quirónsalud Badalona a Badalona; un més gran ubicat al Carrer dels Arbres 53, que compta amb més de 120 professionals, una cartera amb més de 30 especialitats mèdiques i una àmplia dotació d'equips diagnòstics, i un altre centre mèdic al Carrer d’Alfons XII, 17-21, amb una superfície de gairebé 1.500 m2 d'instal·lacions mèdiques, entre les quals destaquen el servei de traumatologia, el de rehabilitació i fisioteràpia, gestionat per Iriteb, i la pediatria.


Centro Medico Quironsalud Badalona calle arbresCentro Medico Quironsalud Badalona calle arbres


Entrada Centro Médico Quironsalud Badalona Alfons XIIEntrada Centro Médico Quironsalud Badalona Alfons XII


Un centre mèdic amb llarga trajectòria a Badalona


El 1980 el Centre Mèdic Quirónsalud Badalona Clínica Dental obre les seves portes per primera vegada, de la mà del Dr. Joan Solé. Ràpidament el Centre Mèdic Quirónsalud Badalona es va anar posicionant com un centre odontològic de referència a la ciutat de Badalona, ​​gràcies a l'experiència dels seus professionals, a unes instal·lacions molt innovadores i a l'aposta per un tracte de qualitat al pacient. Aquests tres pilars han constituït sempre la filosofia dels centres Quirónsalud Badalona.


Més endavant, la iniciativa d'un centre odontològic creix per esdevenir un petit centre mèdic perquè els pacients puguin optar a un ventall més ampli d'especialitats mèdiques en un únic espai de la seva confiança. A poc a poc i amb el pas dels anys, el centre ha anat creixent i ampliant especialitats fins que el 2011 s'inauguren unes noves instal·lacions, situades també al centre de Badalona, ​​per oferir un servei totalment integral i de qualitat als pacients.


El 2019 el Grup Quirónsalud integra els centres mèdics Quirónsalud Badalona a la seva xarxa assistencial, reforçant així l'oferta assistencial a la zona de Badalona.