Demana cita i t'informarem


destacados-Sistema-quirurgico-Da-Vincidestacados-Sistema-quirurgico-Da-Vinci

L'Hospital Quirónsalud Barcelona disposa, com a equip de cirurgia, de l'últim model del sistema quirúrgic da Vinci, l'SI HD, un robot que suposa l'últim graó en la cirurgia robòtica gràcies als avantatges que ofereix, com la possibilitat d'operar a través d'una única i mínima incisió (cirurgia de port únic) o la possibilitat de dur a terme una cirurgia robòtica en multiespecialitat, amb diferents equips mèdics operant al mateix temps. Està considerat el millor robot quirúrgic que hi ha al món actualment.


Dissenyat per enginyers de la NASA i distribuït a Espanya per Palex Medical, suposa una revolució en el camp de les operacions de màxima precisió, ja que l'instrumental gira dins del cos com si ho fes el canell del cirurgià, amb la diferència que la seva mida, d'entre un i dos centímetres, li permet fer moviments i accedir a llocs impossibles per a una mà.


L'extirpació de la pròstata és l'aplicació principal del sistema quirúrgic da Vinci, però aquest model d'última generació també s'utilitza en altres patologies urològiques (bufeta i ronyó) i en cirurgia abdominal, cardíaca, toràcica, pediàtrica, ginecològica, otorrinolaringològica i, si és necessari, disposa de tot un equip mèdic multidisciplinari.


L'Hospital Quirónsalud Barcelona va ser el primer centre privat en utilitzar, en 2011, la cirurgia robòtica en el tractament del càncer de pròstata. És aquesta experiència i trajectòria reconeguda a nivell nacional i internacional i avalada pels bons resultats aconseguits, la qual ha impulsat la introducció de noves tecnologies associades a la cirurgia robòtica per tal de facilitar la intervenció i reduir, encara més, les seqüeles en el pacient.


Un equip multidisciplinari


La Unitat de Cirurgia Robòtica Avançada,ng> liderada pel Dr. Miguel Ángel López Costea, està formada per un equip amb àmplia experiència en la cirurgia mínimament invasiva, incloent la cirurgia endoscòpica, laparoscòpica i robòtica. La col·laboració amb experts en radiació oncològica, oncologia mèdica i medicina interna permeten oferir el tractament òptim als pacients amb càncer urològic.

Este enlace se abrirá en una ventana nueva

Per a més informació: 93 255 40 98