Situat en una zona emblemàtica i ben comunicada de la ciutat, a la confluència del passeig de Sant Gervasi, l’avinguda República Argentina i la ronda de Dalt (sortida 6) hi ha l’Hospital Quirónsalud Barcelona, un centre amb prop de setanta anys d’experiència i que s’ha convertit en el referent de la sanitat privada al sud d’Europa.

Això posa en evidència el continu esforç de renovació i adaptació per oferir al pacient tot allò que pugui necessitar, els metges més qualificats, els mitjans tecnològics més innovadors, un tracte càlid, personalitzat, discret i una hoteleria excepcional.Atenció i comoditat

El pacient és la nostra última raó de ser, cap al qual estan enfocats tots els nostres esforços. Els millors i més capdavanters equipaments, els millors professionals mèdics, auxiliars i d’infermeria i el confort de les instal·lacions són, en definitiva, la suma de condicionants que permeten que els nostres pacients gaudeixin de la millor qualitat assistencial i de les instal·lacions hospitalàries més còmodes.

  • Medicina integral centrada en les necessitats del pacient
  • Oferta completa de serveis
  • Quadre mèdic de prestigi internacional
  • Tecnologia d’avantguarda
  • Qualitat i confort en totes les instal·lacions
  • Personal sanitari i de suport amb llarga experiència en la cura de la salut
  • Tot això amb el prestigi i qualitat assistencial del Grup Hospitalari Quirón

L'Hospital Quirónsalud Barcelona compta amb 165 habitacions individuals, entre les quals hi ha 4 royal suites i 39 suites, i està dissenyat i projectat per aportar més confort i amplitud als pacients, així com per acollir les noves dotacions tecnològiques que el converteixen en un dels centres més moderns i més ben adaptats a les necessitats assistencials del segle XXI.


Alta tecnologia


Ocupa més de 56.000 metres quadrats, compta amb els equipaments tecnològics més avançats en diagnòstic, tractament i telemedicina, i ha estat dissenyat per proporcionar el màxim confort al pacient i als seus familiars.

Quirónsalud Barcelona disposa de quiròfans intel·ligents, sala de cirurgia vascular i hemodinàmica cardíaca, acceleradors lineals, escàner d’última generació, làser d’excímer en oftalmologia, laboratori de reproducció assistida, servei d’urgències 24 hores, UVI d’adults i UVI neonatal, i hospital de dia oncològic i quirúrgic.Docència i investigació


La recerca és un altre dels valors fonamentals per a Quirónsalud Barcelona. Els especialistes aprofiten la interdisciplinarietat establerta com a model de treball per innovar d’una manera organitzada i precisa i així oferir la millor, i més segura, atenció al pacient.