Isabel vives

IsabelVives

Especialitat:
Pediatria i les seves Àrees Específiques
Especialitats:
  • Pediatria
Hospitals on treballa:
  • Hospital Quirónsalud Barcelona
Informació general

En finalitzar la residència de pediatria a l’Hospital Vall d’Hebron el 2011 vaig començar el meu camí professional a l’Hospital Quironsalud Barcelona, compaginant durant el 2012 guàrdies amb el Màster de Malalties Infecciones i Immunodeficiències de Pediatria, també a l’Hospital Vall d’Hebron. Com a pediatra he treballat a planta, UCI neonatal, urgències i consultes externes. Després del naixement del meu primer fill, el 2015, vaig centrar-me en atendre a les famílies a consultes externes, sense deixar de banda les guàrdies de nits i festius.

La maternitat ha transformat la meva visió de la pediatria. Trobar-se "a l’altre cantó" amb un nadó és una gran lliçó, que transforma la vida i és un repte encara més gran que la tesi doctoral que vaig defensar al setembre del 2017 embarassada de la meva segona filla. Des de la meva maternitat dedico el meu esforça a acompanyar a famílies en aquest meravellós viatge que és créixer des del naixement fins a l’adolescència.

A més d’atendre a nenes i nens sans, estic especialitzada en malalties infecciones i tinc especial interès en les infeccions de transmissió vertical, en especial el citomegalovirus congènit, que va ser motiu de la meva tesi. M’agrada estar al dia anant a cursos d’actualització, tant de pediatria general com d’infectologia, i he participat com a ponent a cursos i congressos, així com publicat alguns treballs sobre citomegalovirus congènit en revistes nacionals i internacionals. A més, formo part de l’equip PROA de l’Hospital Quironsalud Barcelona, del grup de recomanacions del VINCAT-PROA pediàtric i del "registro estatal de infección congénita por CMV (REDICCMV)" des del seu inici al 2012. Soc membre de la Societat Catalana de Pediatria, de la Asociación Española de Pediatría, de la Sociedad Española de Infectología Pediátrica y de la European Society For Paediatric Infectious Diseases.

Sóc tutora de pràctiques clíniques de l’assignatura Materno Infantil i de Rotatori de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) des del 2013.