L'Hospital Quirónsalud Barcelona compta amb diferents equips, amb professionals de prestigi i reconeguda experiència, de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica.


Aquests equips fan els tractaments més avançats en cirurgia i medicina estètica, dins un àmbit hospitalari, garantint al màxim la seguretat.


La Cirurgia, Plàstica i Reparadora és una branca de la cirurgia que s'ocupa de la correcció quirúrgica de tot procés congènit, adquirit, tumoral o simplement involutiu que requereixi reparació o reposició d'estructures superficials que afectin la forma i la funció corporal, estant les seves tècniques basades en el trasplantament i mobilització de teixits. Per això es fan servir empelts, plàsties i implants de material inert.


Els equips de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora col·laboren estretament amb la resta de departaments de l'Hospital Quirónsalud Barcelona per a la correcció de les seves necessitats reconstructives específiques: reparació de ferides, cirurgia oncològica cutània, tractament de cremades, microcirurgia reparadora o la reconstrucció de diverses zones, entre d'altres.