Contacte amb el Servei d'Oncologia Mèdica (IOB) de l'Hospital Quirónsald Barcelona

IOB pioners en Oncologia


L'IOB va ser fundat el 1998 pel Dr. Baselga i el Dr. Tabernero, que actualment dirigeix ​​la Unitat de càncer gastrointestinal i ha estat President de la Societat Europea de Medicina Oncològica (ESMO) 2018-2019 i actualment és membre de la Junta Directiva de la mateixa.

La col·laboració del Grup Quirónsalud, companyia líder a Espanya en prestació de serveis sanitaris amb més de 60 anys d'experiència en la cura de la salut i l'IOB, una organització mèdica pionera a Espanya a l'abordatge del càncer, asseguren una complementarietat de present i futur en benefici dels pacients.

IOB està integrat per un grup d'especialistes reconeguts internacionalment en cadascuna de les àrees de l'oncologia i l'hematologia. Un equip multidisciplinar que aporta una visió integral del càncer, sempre centrada en la teràpia personalitzada del pacient.

A la següent imatge podem veure el Dr. Aleix Prat (Unitat Càncer de Mama), la Dra. Teresa Macarulla (Unitat Càncer Gastrointestinal), la Dra. Enriqueta Felip (Unitat de Càncer de Pulmó, Cap i Coll) i el Dr. Josep Tabernero (Cap de Servei IOB i Director Mèdic Càncer Gastrointestinal)


Dr. Aleix Prat - Dra. Teresa Macarulla Mercader - Dra. Enriqueta Felip Font - Dr. Josep Tabe<a  class=rnero Caturla"/>pan class="cmEmbedImageFooter" style="max-width:650px;">Dr. Aleix Prat - Dra. Teresa Macarulla Mercader - Dra. Enriqueta Felip Font - Dr. Josep Tabernero Caturla


Els nostres oncòlegs són pioners en el disseny i el desenvolupament d'assajos clínics i l'oncologia de precisió. La seva àmplia experiència a la clínica i al laboratori permet a cada oncòleg de l'IOB dominar una patologia concreta i així poder decidir el tractament més adequat per a cada pacient.

Disposar d'un entorn hospitalari d'avantguarda permet la comoditat de realitzar proves, tractaments o qualsevol imprevist en una única ubicació amb totes les garanties i amb la tecnologia més innovadora.

IOB té com a soci el Grup Quirónsalud, companyia líder a Espanya en prestació de serveis sanitaris, amb més de 60 anys d'experiència en la cura de la salut, més de 125 hospitals i centres mèdics. Aquest sòlid enllaç assegura una complementarietat de present i futur en benefici dels pacients.


HOSPITAL DE DIA ONCOLÒGIC

hospital de diahospital de diaL'hospital de dia oncològic comprèn la zona que ocupen els pacients i la zona on l'equip d'infermeria disposa dels materials i estris de treball. Igualment, el servei de farmàcia oncològica està ubicat també al mateix hospital de dia.

Aquesta zona està especialment dissenyada per oferir intimitat i acomodar el pacient en un espai individualitzat equipat amb còmodes butaques de tractament.

Disposa, a més, d'un timbre d'avís a la infermera, bombes d'infusió d'alta sensibilitat, TV, rentamans i espai per a acompanyant al mateix box del pacient.

Els tractaments són administrats per infermeres diplomades expertes en oncologia i en maneig de medicació citostàtica, capacitades per respondre de forma ràpida davant de qualsevol problema o reacció que el pacient pugui presentar, garantint així la seguretat del pacient.


COMODITAT

atencion y comodidadatencion y comodidadLa nostra prioritat és oferir-vos el millor servei i una atenció de la màxima qualitat. Un pacient oncològic requereix visites mèdiques de seguiment, proves complementàries i tractaments a l'Hospital de Dia.

Ens ocupem de coordinar els serveis i planificar totes les cites requerides pels nostres oncòlegs per garantir tranquil·litat i comoditat tant al pacient com al seu entorn més proper. Així mateix, sol·licitem en nom les autoritzacions que necessiti de la seva mútua o bé oferir-li les facilitats de pagament que s'ajustin a les seves necessitats, sempre amb l'objectiu de facilitar-li tota mena de gestions i evitar afegir problemes al trastorn que suposa un diagnòstic de càncer.INFERMERIA ONCOLÒGICA

Des de l'equip d'infermeria d'IOB Institute of Oncology, el nostre compromís és ajudar i acompanyar en totes les fases de la malaltia, tant al pacient com als familiars o acompanyants oferint seguretat i confiança durant tot el procés de la malaltia.

Com a equip multidisciplinar som el nexe entre els diferents departaments de IOB. Treballem paral·lelament amb el seu oncòleg en el seguiment de la seva malaltia i vetllem pel benestar.


Disposem de tres equips d'infermeria: infermeria clínica, hospital de dia i assaigs clínics.

Infermeria clínica

Infermera de referència (gestora de casos) especialitzada en la seva patologia, que actua de nexe entre els diferents departaments i ofereix un seguiment exhaustiu i personalitzat amb enfocament integral.


Hospital de dia

Experts en l'administració ambulatòria i el control dels tractaments oncològics seguint procediments basats en l'evidència científica, minimitzant els possibles efectes secundaris. Equip qualificat especialitzat en crioteràpia capil·lar per a la prevenció de l'alopècia.


Assajos clínics

Equip que s'encarrega de garantir la qualitat a les cures dels pacients, que participen en un assaig clínic.


Enfermeras instituto oncologico quironsaludEnfermeras instituto oncologico quironsalud


CONTACTE AMB NOSALTRES


La prestació dels serveis de l'IOB-Hospital Quirónsalud Barcelona es fa de dilluns a divendres (excepte festius) en horari ininterromput de 08:00 a 21:00.


Podeu contactar amb nosaltres per telèfon, correu electrònic o a través de la nostra pàgina web:

Teléfono: +34 93 238 16 61

Mail: info@iob-onco.com

Web: www.iob-onco.com