Contacta amb el Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Dexeus

Responsable: IDCQ HOSPITALES Y SANIDAD S.L.U. Carrer Zurbarán 28, Madrid (28010) Dades de contacte DPO: DPO@quironsalud.es Finalitat: Atendre correctament la seva petició d’informació. Procedència: Propi interessat. Legitimació: Interès legítim en respondre als seus dubtes i gestionar les seves cites. Destinataris: Les dades personals no seran comunicades a tercers excepte obligació legal o previ consentiment de l'interessat. Drets: Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament, com s'explica en la Informació Addicional.

Pediatria especialitats complexes

En períodes estacionals com la primavera, combatre l'al·lèrgia al pol·len és prioritari per a tots aquells nens que la pateixen. Per això, entre alguns dels consells útils recomanats pels professionals de les Unitats d'Al·lergologia del Grup Quirón, podem trobar les següents:

  • Poder identificar quina és la planta que produeix al·lèrgia i l'època de l'any en què aquesta pol·linitza.
  • Evitar les zones on es localitzen aquestes plantes, especialment durant l'època de pol·linització.
  • Procurar realitzar una ventilació de la casa a primera hora del dia i per un període no superior a la mitja hora. A la nit és important que es mantinguin les finestres tancades.
  • Evitar la realització d'exercici físic a l'aire lliure.
  • Durant els viatges en cotxe es recomana mantenir les finestres tancades.
  • Normalitzar l'ús d'ulleres de sol per impedir que el pol·len penetri als ulls del nen.
  • Acostumar-se a rentar tant fruites com vegetals perquè el pol·len es enlairament.

I, davant de qualsevol tipus de dubte, posar-se en contacte immediatament amb el servei d'Al·lergologia de l'Hospital Universitari Dexeus.

.

Pediatria-compleja. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaPediatria-compleja