enfermeria1enfermeria1

Benvinguts a l'Àrea d'Infermeria de l'Hospital Universitari Dexeus


Katia Alonso, directora d'infermeria de l'Hospital Universitari Dexeus

El personal d´infermeria de l´Hospital Universitari Dexeus és la pedra angular de la nostra atenció sanitària. La nostra missió és cuidar la salut i el benestar de les persones, posant a la vostra disposició els serveis sanitaris de màxima qualitat, els millors professionals, una moderna estructura hospitalària i uns avançats mitjans tecnològics.

El personal d'infermeria cerca desenvolupar la nostra activitat amb la màxima professionalitat, respecte i eficàcia a través de professionals competitius i altament qualificats, vocacionals i compromesos. Donem gran importància i valor, a la feina docent i investigadora, per transferir els resultats dels nostres avenços al conjunt de la societat. I creiem que l'eix on ha de girar tota la nostra activitat és la persona. Per això som la salut persona a persona.


enfermeria 2enfermeria 2


Vols conéixer les nostres unitats?


  • Àrea de Cirurgia Major Ambulatòria

Com funciona la nostra àrea de Cirurgia Major Ambulatòria? Cada peça forma part d'un engranatge que deu funcionar perfectament.  • Unitat de neonats / UCI neonatal

La Unitat de Nounats i la Unitat Neonatal de Cures intensives de l'Hospital Universitari Dexeus ofereixen atenció mèdica especialitzada als nadons prematurs, amb patologies mèdiques o que necessitin cirurgia. El personal d´infermeria d´aquesta unitat està altament especialitzat en atenció al prematur.