JORNADA DE PORTES OBERTES 2024

L'Hospital Universitari Dexeus ha estat pioner entre els centres hospitalaris privats d'Espanya que, en el seu camí a l'excel·lència, amb una decidida aposta i inversió en la docència. Des de 1989, està adscrit a la Universitat Autònoma de BarcelonaEste enlace se abrirá en una ventana nueva (UAB) i compta amb l'acreditació com a Centre Docent Hospitalari per a la Formació Sanitària EspecialitzadaEste enlace se abrirá en una ventana nueva (FSE) via MIR des de 1978. Actualment, consta de Tres Unitats Docents acreditades: Anestèsia i Reanimació, Ginecologia i Obstetrícia, i Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. A més, disposa d'una àrea de recerca i docència amb més de 100 publicacions científiques anuals.El pròxim 8 de març es durà a terme la Jornada de portes obertes MIR 2024.

Data: 8 de març de 2024

Lloc: Auditori de l'Hospital Universitari Dexeus

Hora: 13.00 h

Programa:

  • Benvinguda per la Direcció del Centre
  • Presentació per la Presidenta Comissió de Docència
  • Intervenció dels tutors de les 3 especialitats MIR
  • Torn obert de preguntes
  • Residents de les tres especialitats

Finalitzada la Jornada es farà una visita per les instal·lacions del centre amb els actuals residents.


LES PLACES MIR 2024 DISPONIBLES:

1 plaça d'Anestesiologia i Reanimació

1 plaça de Cirurgia ortopèdica i Traumatologia

3 places d'Obstetrícia i Ginecologia


Per a l'Hospital Universitari Dexeus l'excel·lència en la formació mèdica és la nostra prioritat. Ens enorgulleix oferir un entorn únic i estimulant per al desenvolupament professional dels nostres residents.

Els seus pilars fonamentals són:

ALTA CAPACITAT DOCENT

El nostre centre es destaca per la seva intensa activitat assistencial. Comptem amb més de 6 adjunts per cada resident, assegurant una atenció personalitzada.

POCS RESIDENTS PER ANY

Limitem el nombre de residents per any, la qual cosa permet l'accés exclusiu a tècniques i procediments sense competència entre ells. Amb una formació personalitzada en la qual ens comprometem a brindar una formació adaptada a les necessitats individuals de cada resident.

FEM EQUIP

Col·laborem estretament amb professionals de reconegut prestigi en l'àmbit nacional i internacional.

ROTACIÓ LLIURE INTERNACIONAL

Oferim àmplies facilitats per a realitzar rotacions externes en hospitals estrangers, promovent una experiència internacional enriquidora.


Dexeus Alta-6Dexeus Alta-6