L'Hospital Universitari Dexeus està ubicat en un excepcional punt de la ciutat de Barcelona, al centre de l'anomenat 'eix del coneixement' i on conflueixen el sector financer, universitari i investigador, reforçant així la seva vocació pedagògica.

També conegut com l''Hospital del Coneixement', és el centre de referència en moltes de les seves especialitats, sent un dels primers centres privats universitaris de tot Espanya.

L'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona ofereix assistència mèdica i quirúrgica de primer nivell en totes les especialitats, entre les quals l'Obstetrícia i Ginecologia, la Traumatologia i la Pediatria. El centre compta amb un sòlid equip de més de 450 professionals mèdics i incorpora els últims avenços funcionals i tecnològics propis dels centres de medicina més punters. En l'actualitat, s'ha afermat com un hospital profundament humà, orientat al desenvolupament de la medicina, a la investigació i a la formació de postgraduats i aspirants al MIR.

Un exemple és l'acreditació com a 'Hospital Amic del Nen', que va rebre el centre en 2002, sent el primer hospital privat en aconseguir aquest certificat. Una iniciativa espanyola promoguda per UNICEF, que fa referència al suport, protecció i promoció de la lactància materna.

A l'Hospital Universitari Dexeus cada any es registren 49.000 estades hospitalàries, s'atenen més de 85.000 urgències (unes 230 diàries), es realitzen més de 10.000 intervencions quirúrgiques, més de 2.500 parts i es realitzen uns 50 assajos clínics. A més, el centre disposa de Programa MIR en Anestesiologia, Obstetrícia / Ginecologia i Traumatologia / Ortopèdia.

Dexeus Alta-17petitaDexeus Alta-17petita

Instal·lacions

L’Hospital disposa d’una àrea hospitalària de més de 50.000 metres quadrats, on es troben 126 habitacions individuals i 4 Royal suites amb totes les comoditats per al pacient. Les instal·lacions de l’Hospital Universitari Dexeus estan distribuïdes seguint els criteris de funcionalitat i facilitat de moviment. El centre disposa dels equipaments següents:

 • 13 quiròfans equipats amb la tecnologia més avançada, sis dels quals són multidisciplinaris
 • Hospital de dia quirúrgic amb tres quiròfans
 • Àrea Obstètrica amb sis sales de part, dos quiròfans, habitacions i àrea d’urgències pròpia
 • Hospital de dia amb 10 boxs individuals
 • UVI d’adults amb 10 llits
 • UVI neonatal amb 21 llits (quatre incubadores per a cures intensives)
 • Unitat d’urgències de 24 hores, tant d’adults com pediàtriques
 • Sala d’endoscòpia
 • Sala de litotrícia
 • Sala d’hemodinàmica
 • Sala de radiologia intervencionista
 • Unitat de Neonatologia
 • Hospital oncològic de dia
 • Àrea de Medicina Nuclear
 • Departament de Diagnòstic per la Imatge
 • Radioteràpia
 • PACS

Assistència mèdica i quirúrgica de primer nivell amb la millor tecnologia

L’Hospital Universitari Dexeus Barcelona ofereix assistència mèdica i quirúrgica de primer nivell en totes les especialitats.

El centre té un sòlid equip de més de 450 doctors i incorpora els últims avenços funcionals i tecnològics propis dels centres de medicina més avançats.

Entre tots els elements que milloren l’assistència mèdica i quirúrgica destaquen el canal de comunicació pacient-infermera Ackerman Clinicom 21; el Picture Archiving and Communicating System, que permet la integració de totes les imatges, el lliurament en CD, la visualització web i la teleradiologia entre els hospitals del grup; l’escàner TAC de 64 corones; els dos equips d’imatge per ressonància magnètica; el PET-CT; l’SPECT; els quiròfans digitals; els quiròfans de cirurgia cardíaca, així com la sala de hemodinàmica.


Indicadors de qualitat

Acreditació Joint Commission International

'Hospital Universitari Dexeus ha obtingut el 2021 l'acreditació Joint Commission International, el reconeixement en qualitat més exigent del mon en l'àmbit sanitari. A més, ha estat reconegut per Joint Commission International com a Hospital acadèmic, el primer centre de Catalunya a obtenir aquest reconeixement internacional.

Certificat de qualitat ISO

Tots els serveis hospitalaris d'Hospital Universitari Dexeus disposen de la certificació internacional de gestió de la qualitat UNE-EN-ISO 9001: 2015, certificat que atorga DNV.

Primer hospital privat que rep el certificat d’Hospital Amic del Nen

El 2002 l’Hospital Universitari Dexeus va rebre la certificació d’Hospital Amic del Nen, una iniciativa espanyola promoguda per la Unicef. Aquesta distinció reconeix el suport, la protecció i la promoció de la lactància materna.

Certificació mediambiental

Des de 2010 l'hospital disposa de la certificació de gestió mediambiental d'acord amb la norma UNE EN ISO 14001: 2015.

TOP 20

El 2008, l’Hospital Universitari Dexeus va ser catalogat com un dels millors hospitals i clíniques privats d’Espanya per sisena vegada, després d’haver guanyat el 2001, el 2003, el 2005, el 2006 i el 2007 en la vuitena edició del Programa Hospitals Top 20: Benchmarks de Excel·lència.

Servei d’Acreditació de Transfusió

El Servei de Transfusió del Laboratori General de l’Hospital Universitari Dexeus té la certificació del Comitè Espanyol d’Acreditació de Transfusions de Sang.

Primer centre hospitalari espanyol que rep l’acreditació EARL

El Departament de Medicina Nuclear de l’Hospital Universitari Dexeus ha rebut l’acreditació d’excel·lència atorgada per la European Association of Nuclear Medicine Research Ltd (EARL)