La recerca és un dels pilars bàsics de l’Hospital Universitari Dexeus. Totes les investigacions que es duen a terme al nostre centre han de rebre l’aprovació del Comitè Ètic d’Investigació Clínica (CEIC), que es reuneix cada mes o cada quinze dies. El CEIC de l’Hospital Universitari Dexeus es va crear el 1994 i actualment el formen 13 persones.

L’aposta clara de la nostra organització pel foment de la recerca es tradueix en el ferm compromís dels nostres professionals per oferir als seus pacients els tractaments més bons i innovadors.

La recerca desenvolupada dins del departament corporatiu d’R+D+I se centra en la resolució de preguntes clíniques a càrrec d’equips multidisciplinaris que treballen de manera estable al grup Quirónsalud: especialistes clínics, enginyers, físics, patòlegs, etc., optimitzant la utilització dels recursos disponibles al seu servei i sempre orientats en el desenvolupament de solucions en benefici dels pacients dels nostres hospitals.

Assajos clínics

A l'Hospital Universitari Dexeus investiguem per a contribuir al desenvolupament de teràpies més eficaces que millorin l'atenció sanitària i la qualitat de vida dels pacients. Tenim actius al voltant de 120 assajos clínics amb els quals busquem millorar i innovar en els tractaments d'aquelles malalties que necessiten de nous fàrmacs i tècniques, i posar a la disposició dels nostres pacients l'accés precoç als tractaments més innovadors.

 

ASSAJOS CLÍNICS DISPONIBLES

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE ASSAJOS CLÍNICS

 

Memòries científiques


VOLS INVESTIGAR?