galleta 900x300 fertilidad BCNgalleta 900x300 fertilidad BCN


Truca’ns o escriu-nos i te n’informarem:
93 255 40 00

reproduccion.bcn@quironsalud.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva


Faràs molt feliç altres persones

Donar òvuls és una acció solidària que t’aportarà molt. Perquè et donarà l’oportunitat d’ajudar altres persones. Parelles que ni tan sols coneixes, la il·lusió principal de les quals és tenir fills, però que a causa d’alguna malaltia, de l’edat o la possibilitat de transmetre alguna malaltia hereditària, no poden fer-ho. I tu pots ajudar-los.


Donar òvuls és un procediment completament segur i indolor. Els riscos són pràcticament inexistents. Excepcionalment, es pot produir la síndrome d'hiperestimulació ovàrica, infecció, l'hemoperitoneu o la torsió ovàrica. Però en tot moment, la donant es troba sota un estricte control mèdic per minimitzar qualsevol risc.


Els òvuls només s’utilitzaran per ajudar dones o parelles estèrils.


Requisits per ser donant:


  • Has de tenir entre 18 i 35 anys.
  • Has de tenir bona salut física i psíquica.
  • No has de tenir antecedents de malalties hereditàries ni patir malalties de transmissió sexual.
  • No has de tenir patologies ginecològiques

Obtindràs un estudi mèdic i de fertilitat complet. Disposaràs d’una informació sobre la teva salut i la teva fertilitat a la qual molt poques persones poden accedir. El procés comença amb un reconeixement mèdic complet que t’aportarà informació sobre el teu estat de salut. A més, gràcies al fet que analitzarem els teus gàmetes en profunditat, podrem oferir-te un important estudi sobre la teva fertilitat i les teves possibilitats de ser mare en un futur. Una informació de valor indubtable, de la qual molt poques persones poden disposar.


La llei 14/2006 del 14 de maig sobre tècniques de reproducció humana assistida estableix que la donació s’ha de realitzar de manera anònima voluntària, informada i no remunerada.


Truca’ns o escriu-nos i te n’informarem:
93 255 40 00
reproduccion.bcn@quironsalud.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva