Contacte amb el Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Dexeus

Responsable: IDCQ HOSPITALES Y SANIDAD S.L.U. Carrer Zurbarán 28, Madrid (28010) Dades de contacte DPO: DPO@quironsalud.es Finalitat: Atendre correctament la seva petició d’informació. Procedència: Propi interessat. Legitimació: Interès legítim en respondre als seus dubtes i gestionar les seves cites. Destinataris: Les dades personals no seran comunicades a tercers excepte obligació legal o previ consentiment de l'interessat. Drets: Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament, com s'explica en la Informació Addicional.

Pediatria especialitats complexes

Entre algunes opcions que podem escollir per alleujar el reflux en nadons trobem les següents:


  • Alimentar el nadó – ja sigui amb el pit o amb biberó – en una posició en què estigui lleugerament incorporat i tractar de mantenir-la quan aquest dorm (elevarem el bressol, si cal).
  • La mare hauria de mantenir una dieta d'eliminació per veure si el nadó és intolerant a la proteïna de la llet de vaca durant 2 o 3 setmanes. Així també s'hauria de fer per observar si el reflux es produeix com a conseqüència de la ingesta per part de la mare d'aliments com els cítrics i la xocolata o de begudes amb cafeïna, ja que aquests poden agreujar-lo.

No obstant això, sempre cal que consulteu amb el servei de pediatria que atén normalment el seu fill perquè li indiqui quina és la millor manera d'alleujar aquesta molèstia.

Pediatria-compleja. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaPediatria-compleja