Contacti amb el Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Dexeus

Responsable: IDCQ HOSPITALES Y SANIDAD S.L.U. Carrer Zurbarán 28, Madrid (28010) Dades de contacte DPO: DPO@quironsalud.es Finalitat: Atendre correctament la seva petició d’informació. Procedència: Propi interessat. Legitimació: Interès legítim en respondre als seus dubtes i gestionar les seves cites. Destinataris: Les dades personals no seran comunicades a tercers excepte obligació legal o previ consentiment de l'interessat. Drets: Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament, com s'explica en la Informació Addicional.

Pediatría especialidades complejas

Un dels símptomes més evidents a través del qual es pot manifestar la bronquitis en nens és la tos persistent que s'acompanya, en la majoria dels casos, de dificultat per respirar, malestar generalitzat i, en algunes ocasions, febre.

No obstant això, el diagnòstic d'una bronquitis sempre s'ha de dur a terme per un especialista en pediatríaEste enllaç s'obrirà en una finestra nova, que va s'auscultarà els bronquis del nen, normalment afectats per broncoespamos (estrenyiment dels bronquis), i ha de decidir quin és el tractament que s'ha de fer.

Pediatria-compleja. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaPediatria-compleja