Contacti amb el Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Dexeus

Responsable: IDCQ HOSPITALES Y SANIDAD S.L.U. Carrer Zurbarán 28, Madrid (28010) Dades de contacte DPO: DPO@quironsalud.es Finalitat: Atendre correctament la seva petició d’informació. Procedència: Propi interessat. Legitimació: Interès legítim en respondre als seus dubtes i gestionar les seves cites. Destinataris: Les dades personals no seran comunicades a tercers excepte obligació legal o previ consentiment de l'interessat. Drets: Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament, com s'explica en la Informació Addicional.

Pediatria especialitats complexesEste enlace se abrirá en una ventana nueva

El Trastorn per Dèficit d'Atenció en nens, especialment en l'entorn escolar, pot manifestar-se per l'evidència d'una falta d'atenció en el seguiment de converses i del manteniment d'aquesta durant la realització de tasques llargues. Així mateix, es pot presentar certa dificultat en l'organització i planificació de tasques.

D'altra banda, pot ser possible que es mostrin inconsistents durant la realització d'una activitat o que tan sols prestin atenció a allò pel qual mostren molt d'interès. No obstant això, sempre és important comptar amb el diagnòstic d'un professional especialitzat que analitzi cada cas de forma personalitzada.

Pediatria-compleja. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaPediatria-compleja