Contacte amb el Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Dexeus

Responsable: IDCQ HOSPITALES Y SANIDAD S.L.U. Carrer Zurbarán 28, Madrid (28010) Dades de contacte DPO: DPO@quironsalud.es Finalitat: Atendre correctament la seva petició d’informació. Procedència: Propi interessat. Legitimació: Interès legítim en respondre als seus dubtes i gestionar les seves cites. Destinataris: Les dades personals no seran comunicades a tercers excepte obligació legal o previ consentiment de l'interessat. Drets: Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament, com s'explica en la Informació Addicional.

Pediatria especialitats complexes

Els principals aliments que contenen lactosa són la llet i els productes que se'n deriven. En conseqüència, els pacients amb intolerància a la lactosa que no disposen de l'enzim lactasa al seu aparell digestiu han d'evitar la ingesta de productes lactis amb lactosa i substituir-los per productes sense lactosa.

Si teniu dubtes sobre la tolerància a la lactosa dels vostres fills, no dubteu a posar-vos en contacte amb el servei de pediatria de l'Hospital Universitari Dexeus.

Pediatria-compleja. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaPediatria-compleja