La recerca constitueix un dels pilars bàsics del Grup Quirónsalud. Tota recerca que es dugui a terme en el nostre centre ha de ser aprovada pel Comitè Ètic de Recerca Clínica (CEIC), que es reuneix cada mes o una vegada cada quinze dies. El CEIC es va crear en 1994 i actualment ho formen 13 persones.


La clara aposta de la nostra organització pel foment de la recerca es tradueix en el fort compromís dels nostres professionals per oferir als seus pacients els millors i més innovadors tractaments.


La recerca desenvolupada dins del Departament corporatiu d'I+D+i se centra en la resolució de preguntes clíniques, per equips multidisciplinaris que treballen de manera estable en Grup Hospitalari Quirónsalud: especialistes clínics, enginyers, físics, patòlegs, …optimitzant l'ús dels recursos disponibles al seu servei i sempre orientat en el desenvolupament de solucions en benefici del pacient dels nostres hospitals.


Assajos clínics

A l'Hospital El Pilar investiguem per a contribuir al desenvolupament de teràpies més eficaces que millorin l'atenció sanitària i la qualitat de vida dels pacients. Tenim actius 3 assajos clínics i 2 assajos observacionals amb els quals busquem millorar i innovar en els tractaments d'aquelles malalties que necessiten de nous fàrmacs i tècniques, i posar a la disposició dels nostres pacients l'accés precoç als tractaments més innovadors.


Més informació sobre assajos clínicsEste enlace se abrirá en una ventana nueva