Hospital Quirónsalud del VallèsImagen en alta resolución. Este enlace se abrirá mediante lightbox, puede haber un cambio de contextoHospital Quirónsalud del VallèsHospital Quirónsalud del Vallès pertany a un consolidat grup de gestió sanitària de referència al nostre país, Quirónsalud. El grup Quirónsalud a Catalunya disposa d'una xarxa de centres sanitaris: Hospital Universitari General de Catalunya-Grupo Quirónsalud, Hospital Universitari Sagrat Cor-Grupo Quirónsalud, Hospital Quirónsalud del Vallés, Hospital Quirónsalud Barcelona y Hospital El Pilar-Grupo Quirónsalud. Aquests dispositius actuen en xarxa amb la qual cosa tots els centres es beneficien de les sinergies, la expertesa, la professionalitat del grup i la dels centres catalans.
Hospital Quirónsalud del Vallès s'adequa a les necessitats de l'usuari i aquest es beneficia del model de gestió implementat a Catalunya en el qual es realitza un treball conjunt entre la Direcció Mèdica, la Direcció d'Infermeria i la de Pacients amb l'objectiu de situar-ho en l'eix del nostre sistema de funcionament.
Hospital Quirónsalud del Vallès és la "Clínica Oberta del Vallès", disposa d'un quadre mèdic d'experiència contrastada, d'uns excel·lents professionals sanitaris, d'uns serveis mèdics de gran solvència professional;i està dotada d'una infraestructura moderna, confortable i compta amb tecnologia d'última generació.