Hospital Quirónsalud del Vallès: la clínica oberta de Sabadell

Hospital Quirónsalud del Vallès va iniciar la seva nova singladura a primers d’octubre de 2011, data en la que el grup Quirónsalud va assumir la gestió del centre. Es tracta de l'únic centre hospitalari privat de la ciutat per això des d’idcsalud es pretén contribuir eficaçment a millorarels serveis sanitaris de Sabadell i de la seva àrea d'influència. Hospital Quirónsalud del Vallès és ja un referent al territori a causa de la seva qualitat assistencial i de les seves instal·lacions.

FachadadestacadosFachadadestacadosL'actual equip directiu té l’objectiu de que les relacions amb l'entorn sanitari siguin fluïdes i de col·laboració mútua. Hospital Quirónsalud del Vallès disposa d'un equip d'excel·lents professionals i especialistes en totes les àrees mèdiques i quirúrgiques. Desde Quirónsalud es treballa perquè aquesta sigui la clínica oberta de Sabadell en la qual tenen cabuda tots aquells facultatius de la ciutat i de la comarca que desitgin gaudir de les instal·lacions i serveis assistencials del Hospital.

En el Hospital Quirónsalud del Vallès destaca l'aplicació de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) en els processos assistencials, mèdics i administratius; els equipaments d'alta tecnologia i el respecte al medi ambient ja que es tracta d'una instal·lació sostenible i accessible que ha incorporat "criteris verds" d'estalvi energètic amb l'objectiu d'optimitzar recursos i protegir el medi ambient.