El pacient és l'última raó de ser de l'Hospital Quirónsalud Badalona, cap a ells es focalitzen tots els esforços del centre. Els equipaments més avançats, els professionals mèdics més qualificats, un equip d'infermeria i auxiliars amb àmplia experiència i el confort de les instal·lacions són, en definitiva, la suma de condicionants que permeten als pacients de l'Hospital Quirónsalud Badalona gaudir de la millor qualitat i seguretat assistencial.


Professionals de prestigi en una gran xarxa sanitària

A l'Hospital Quirónsalud Badalona treballen professionals de reconeguda trajectòria professional i prestigi que realitzen la seva feina de manera coordinada per cuidar de la millor manera possible als pacients.

Juntament amb el personal mèdic, els professionals d'infermeria i l'equip tècnic i administratiu ofereixen una atenció integral i humana a pacients i familiars, amb vocació de servei i gran sensibilitat.

Un equip altament qualificat que permet oferir atenció a més de 35 especialitats mèdico-quirúrgiques, sent un Hospital capaç d'oferir resposta a totes les necessitats que requereixen els pacients.

A més a més, el centre forma part de la xarxa assistencial Quirónsalud a Catalunya, garantint al pacient l'accés immediat a tota la xarxa d'hospitals del Grup.


Edifici únic amb alta tecnologia

En un modern edifici de nova construcció amb totes les comoditats d'un hospital del segle XXI, amb uns processos fruit de l'experiència i el coneixement compartit del grup Quirónsalud.

El centre disposa de 72 habitacions individuals (4 de les quals, suites) que estan ideades perquè tant el pacient com els familiars que l'acompanyin se sentin com a casa. Entre altres, compta també amb 6 quiròfans, 10 habitacions d'Hospital de Dia Quirúrgic, 6 boxes d'UCI, 36 consultes, 2 sales d'endoscòpies, àrea de Diagnòstic per la Imatge amb dotació completa (ressonància, TAC, radiologia convencional, ecògrafs, mamògraf, densitometria, ortopantomografia) i laboratori d'Anàlisis Clíniques. A aquestes instal·lacions cal sumar un Servei d'Urgències 24 hores, tant pediàtriques com d'adults amb espais d'espera i atenció diferenciades.

Un edifici que, a més a més, ha estat construït pensant en l'eficiència energètica i el cuidat del medi ambient. Amb plaques solars a la coberta i un pati central que inunda gairebé tots els espais de llum natural.


Accessibilitat i comoditat

Les comunicacions i vies d'accés a l'Hospital són excel·lents, ja que s'ubica al costat de l'Autopista C-31, a la sortida "Badalona Nord".

Per facilitar l'accés als pacients, el Centre compta també amb un aparcament amb 113 places disponibles. Tot perquè la recuperació de l'afecció sigui el més confortable possible.