Demana cita a la Unitat de Lactància Materna de l'Hospital Universitari Dexeus

Responsable: IDCQ HOSPITALES Y SANIDAD S.L.U. Carrer Zurbarán 28, Madrid (28010) Dades de contacte DPO: DPO@quironsalud.es Finalitat: Atendre correctament la seva petició d’informació. Procedència: Propi interessat. Legitimació: Interès legítim en respondre als seus dubtes i gestionar les seves cites. Destinataris: Les dades personals no seran comunicades a tercers excepte obligació legal o previ consentiment de l'interessat. Drets: Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament, com s'explica en la Informació Addicional.

A l'Hospital Universitari Dexeus sabem que la lactància materna no sempre és fàcil. Per això posem en marxa la Unitat de lactància materna on les nostres assessores de lactància materna t'oferiran tota la informació que necessitis per resoldre els teus dubtes i t'ajudaran en qualsevol dificultat que pugui aparèixer en el procés perquè tu i el teu nadó pugueu gaudir de la lactància materna de la millor manera.

Grup de Suport a la lactància materna

Si tens qualsevol dubte sobre lactància, vine amb el teu nadó a les sessions setmanals del grup. Se celebren tots els dimarts de 12 a 14 hores a l'Auditori de l'Hospital (planta 0).

És un servei gratuït que s´ofereix a totes les mares en període de lactància materna. No fa falat demanar hora, només confirmar assistència en aquest correu:

aseslactancia.dex@quironsalud.es

Imagen1. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaImagen1Este enlace se abrirá en una ventana nueva

Guia de lactància materna

Política de lactància materna

Normativa lactància materna


Consulta de lactància materna

Si necessites atenció personalitzada, no dubtis a demanar cita amb una de les nostres assessores de lactància materna. T'ajudaran a resoldre tots els teus dubtes i et proporcionarà recursos per superar les dificultats de manera individualitzada.

Hospital Universitari Dexeus
Sabino Arana 5-19, 08028 Barcelona
Edifici Consultes externes
Planta 1. Consulta 1.0
Demana cita
Tel: 93 227 47 96
Mail: aseslactancia.dex@quironsalud.esEste enlace se abrirá en una ventana nueva

logo-ihan-2019logo-ihan-2019

L'Hospital Universitari Dexeus és el primer hospital privat acreditat com a "Amic dels nens" per UNICEF en haver-se acreditat per la IHAN (Iniciativa per a la Humanització de l'Assistència al Naixement i la lactància) l'any 2002.


lact 2lact 2