Contacti amb el Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Dexeus

Responsable: IDCQ HOSPITALES Y SANIDAD S.L.U. Carrer Zurbarán 28, Madrid (28010) Dades de contacte DPO: DPO@quironsalud.es Finalitat: Atendre correctament la seva petició d’informació. Procedència: Propi interessat. Legitimació: Interès legítim en respondre als seus dubtes i gestionar les seves cites. Destinataris: Les dades personals no seran comunicades a tercers excepte obligació legal o previ consentiment de l'interessat. Drets: Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament, com s'explica en la Informació Addicional.

Pediatría especialidades complejas

Per alleujar el reflux que es pot produir en nadons menors de sis mesos és recomanable posar en pràctica una sèrie de pautes:

Una correcta posició en el moment de l'alimentació - que hauria de ser vertical i així hauria de mantenir durant almenys 30 minuts després d'haver acabat amb la presa.
Evitar un ambient carregat amb fum de tabac ja que aquest pot agreujar els símptomes del reflux.

No obstant això, i davant de qualsevol dubte, sempre és important consultar amb el pediatre del nadó per a una avaluació i tractament més precisos.

Pediatria-compleja. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaPediatria-compleja