Contacte amb el Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Dexeus

Responsable: IDCQ HOSPITALES Y SANIDAD S.L.U. Carrer Zurbarán 28, Madrid (28010) Dades de contacte DPO: DPO@quironsalud.es Finalitat: Atendre correctament la seva petició d’informació. Procedència: Propi interessat. Legitimació: Interès legítim en respondre als seus dubtes i gestionar les seves cites. Destinataris: Les dades personals no seran comunicades a tercers excepte obligació legal o previ consentiment de l'interessat. Drets: Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament, com s'explica en la Informació Addicional.

Pediatria especialitats complexes

La tuberculosi s'encomana a través de les gotetes de saliva que expulsa una persona ja malalta quan tus, després d'una exposició perllongada (entre 6 i 8 hores al dia) en un ambient tancat. Entre nens el risc de contagi és més gran que en adults com a conseqüència de la immaduresa del sistema immunològic, per la qual cosa combatre els gèrmens derivats d'aquesta malaltia és molt més complex. Per aquest motiu, qualsevol nen en contacte amb un adult malalt s'ha d'estudiar i, sovint, tractar-se de manera preventiva. No obstant això, els nens solen tenir formes de tuberculosi que no encomanen.

En cas que sospiteu que el vostre fill pugui haver-se contagiat, us recomanem que reserveu cita amb el servei de pediatria de l'Hospital Universitari Dexeus.

Pediatria-compleja. Este enlace se abrirá en una ventana nuevaPediatria-compleja