En línia amb la nostra missió, visió i valors, ens centrem en tenir cura de la salut i benestar de les persones posant a la seva disposició serveis sanitaris de màxima qualitat, buscant ser reconeguts per pacients, professionals mèdics i institucions; i mantenint una xarxa eficient de centres i hospitals, que ofereixin una atenció integral a les necessitats de tots els pacients.

En Hospital Universitari Dexeus ens centrem en tenir cura de la salut i benestar de les persones posant a la seva disposició serveis sanitaris de màxima qualitat. Per això, reconeixem que els sistemes de qualitat normalitzats són un suport important en el nostre camí cap a l'excel·lència. El disseny del sistema de gestió està fonamentat en l'estratègia del grup Quironsalud, adequat a l'estructura, activitat i grandària de l'Hospital i ens permet que sigui una eina de millora per a tota l'organització.

El nostre sistema aborda l'activitat assistencial i no assistencial que té com a eix central al pacient, incloent-hi els serveis de suport realitzats per Health Diagnostic i Serveis, Persones i Salut, que a més d'estar integrats en el sistema del grup, disposen de les seves pròpies certificacions en matèria de qualitat i gestió ambiental.

Hospital Universitari Dexeus compleix amb el compromís de qualitat exercint les directrius indicades en la Política corporativa de Qualitat, Seguretat del pacient i control i prevenció de la infecció, en la Política del Sistema de Gestió i en la Política de Seguretat de Pacient.

Emmarcada dins de la Política de Seguretat del Pacient, l'Hospital Universitari Dexeus compleix amb la Política de vigilància, prevenció i control de les infeccions.

Com a conseqüència d'aquesta gestió s'ha establert una estructura que assegura la comunicació fluïda d'objectius i indicadors que permeten avaluar l'eficàcia i aplicar la millora contínua en les activitats que exercim. Tot això s'evidencia en l'excel·lent valoració que rep l'hospital dels nostres pacients, així com pels nombrosos premis i reconeixements rebuts per organismes oficials i privats.

Gold Seal JCIAccred webGold Seal JCIAccred web

L'Hospital Universitari Dexeus ha obtingut en 2021 l'acreditació Joint Commission International, el reconeixement de qualitat més exigent de el món en l'àmbit sanitari. A més, ha estat reconegut per Joint Commission International com Hospital acadèmic, el primer centre de Catalunya en obtenir aquest reconeixement internacional.

ISO9001ISO9001

A l'Hospital Universitari Dexeus reconeixem que els sistemes de qualitat normalitzats són un suport important en el nostre camí cap a l'excel·lència.
Tots els serveis hospitalaris disposen de la certificació internacional de gestió de la qualitat UNE-EN-ISO 9001: 2015

ISO14001ISO14001

Ens comprometem amb el desenvolupament sostenible mantenint la certificació mediambiental sota la norma ISO 14001, des de l'any 2010.

Seguint les directrius de la Política de Medi Ambient i eficiència energètica de Quirónsalud.

IHANIHAN

L'any 2002, l'Hospital Universitari Dexeus va rebre la certificació de "Hospital Amic del Nen", iniciativa espanyola promoguda per UNICEF.
Aquesta distinció reconeix el suport, protecció i promoció de la lactància materna.


ALTRES RECONEIXEMENTS

TOP 20

L'any 2008, l'Hospital Universitari Dexeus va ser catalogat com un dels "Millors hospitals i clíniques privades d'Espanya" per sisena vegada, després d'haver guanyat en 2001, 2003, 2005, 2006 i 2007 en la vuitena edició del Programa Hospitals Top 20: Benchmarks de excel·lència.

Servei d'Acreditació de Transfusió

El Servei de Transfusió del Laboratori General de l'Hospital Universitari Dexeus té la certificació del Comitè Espanyol d'Acreditació de Transfusions de Sang.

Primer centre hospitalari espanyol a rebre l'acreditació EARL

El departament de Medicina Nuclear de l'Hospital Universitari Dexeusha rebut l'acreditació d'excel·lència per part de l'European Association of Nuclear Medicine Research Ltd (EARL)