Jordi García Linares

JordiGarcía Linares

Especialitat:
Cirurgia Oral i Maxil·lofacial
Especialitats:
  • Cirurgia Oral i Maxil·lofacial
Hospitals on treballa:
  • Hospital Quirónsalud Badalona
Informació general

El Dr Garcia Linares és el cap de Servei de Cirurgia Maxil·lofacial i Odontologia de l'Hospital Quirón de Badalona. Actualment també exerceix de Coordinador de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de l'Àrea Sanitària Metropolitana Nord de Catalunya, amb funció de Cap de Servei a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

La formació com a Metge a l'Hospital Clínic de Barcelona, ​​Cirurgià Oral i Maxil·lofacial a l'Hospital Vall d'Hebron i la llicenciatura en Odontologia li ha permès tenir una visió molt àmplia de l'especialitat, procurant desenvolupar-se a l'excel·lència.

El 2013 es titula com a Doctor en cirurgia cum laude per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​posteriorment s'acredita com a Fellow of European Board of Maxillofacial Surgery i complementa la seva formació amb Màster en Gestió Sanitària i Peritage Mèdic.

La seva activitat com a especialista en Cirurgia Oral i Maxil·lofacial l'ha portat a impartir docència tant a la Universitat, als graus de Medicina i Odontologia, així com professor en dos màsters d'implantologia.

L'àrea de treball habitual comprenen tant la cirurgia ortognàtica, la implantologia avançada, l'oncologia i la cirurgia reconstructiva, així com la patologia traumàtica, glandular i estètica facial.

Com a Cap de Servei de Cirurgia Maxil·lofacial i Odontologia de l'Hospital Quirón de Badalona, ​​el Dr Garcia Linares liderarà un equip de professionals que pugui donar un servei d'excel·lència a tots els nostres pacients.