Els pacients de l'Hospital Quirónsalud Badalona han rebut aquest dijous, 4 de gener, la visita del President i dels jugadors i jugadores dels primers equips del Club Joventut Badalona.

Busquets, Kraag, Segura, Cotano i Pouye, acompanyats pel President Morales, s'han avançat a l'arribada dels Reis Mags d’Orient i han entregat regals als pacients de l'Hospital Quirónsalud Badalona per fer la seva estada a l'Hospital el més amable i nadalenca possible. Així mateix, els membres de l'equip verd-i-negre han volgut felicitar les festes i desitjar una ràpida recuperació als petits i grans ingressats en dates tan assenyalades.

La visita dels jugadors i les jugadores ha estat una injecció d'alegria entre els pacients de l'Hospital. Olga Arcos, Directora d'Infermeria de l'Hospital Quirónsalud Badalona, afirma que: "a l'Hospital Quirónsalud Badalona treballem perquè els nostres pacients tinguin una experiència de màxima qualitat i, sens dubte, la visita dels jugadors i jugadores de la Penya ha contribuït a fer-ho possible".


Club Joventut Badalona visita pacients nou hospital Badalona QuironsaludClub Joventut Badalona visita pacients nou hospital Badalona Quironsalud


Club Joventut Badalona visita els pacients Hospital Quirónsalud BadalonaClub Joventut Badalona visita els pacients Hospital Quirónsalud Badalona