Després de la posada en marxa del centre el dia 2 d'octubre passat, l'Hospital Quirónsalud Badalona celebra el que és el seu primer Nadal en actiu.

L'hospital, fidel al seu compromís amb l'excel·lència en l'experiència de pacient, ha volgut acostar el Nadal als pacients i familiars per fer el més agradable possible el pas per l'hospital. Per això, a més de decorar i engalanar les diferents àrees del centre amb decoració nadalenca, l'hospital s'ha inundat d'esperit nadalenc gràcies a l'actuació de Musical's ChoirEste enlace se abrirá en una ventana nueva, grup coral solidari que van interpretar clàssics nadalencs i altres peces plenes d'emotivitat.

Sens dubte, el millor regal de Nadal de l'Hospital Quirónsalud Badalona ha estat poder obrir les portes per a acompanyar les persones de Badalona i rodalies sempre que ho necessitin.

Els professionals de l'Hospital Quirónsalud Badalona, ​​que tenen cura de la salut persona a persona tot l'any, volen expressar els bons desitjos per a aquestes dates tan especials.


Bon Nadal i feliç any nou!


20231221_13123920231221_131239