stage internacional de traumatología quirúrgica de rodillastage internacional de traumatología quirúrgica de rodilla

L’Hospital Quirónsalud Badalona va ser la seu d’una de les parades de l’stage internacional de traumatologia quirúrgica organitzat per la Societat de Traumatologia de l’Esport (ESSKA – European Society of Sports Traumatology Knee Surgery and Arthroscopy). El congrés bianual, que se celebra enguany a Milà del 8 al 10 de maig, comprèn estances mèdiques de professionals de prestigi per diferents països europeus com França, Dinamarca, Turquia, Alemanya, Itàlia i Espanya.  I, en el cas d'Espanya, l’estança programada ha estat a Badalona. 

En concret, un grup de 4 cirurgians de prestigi internacional van assistir a diverses intervencions quirúrgiques liderades pel doctor Gonzalo Samitier, responsable assistencial de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l’Hospital Quirónsalud Badalona. Els facultatius convidats a Badalona van poder descobrir noves tècniques quirúrgiques d’intervenció de genoll de complexitat alta que van inclou inclouen tècniques d’osteotomia tibial i femoral, trasplantament de menisc, revisió del lligament creuat i la reparació de l’arrel meniscal, entre d'altres.  


Un servei de traumatologia especialitzat

L'Hospital Quirónsalud Badalona compta amb un servei de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica amb un equip mèdic de primer nivell especialitzat en diferents àrees anatòmiques (espatlla, genoll, maluc, peu, turmell, columna, mà/canell, colze) i amb una àmplia trajectòria professional. El servei, dirigit pel Dr. Samitier, es caracteritza per la seva eficàcia en el tractament de diferents patologies amb un enfoc en l’experiència de pacient, optant per procediments no invasius i realitzats de forma ambulatòria.

El Dr. Samitier és Cirurgià Ortopèdic especialitzat en Espatlla, Genoll, Cirurgia Artroscòpica i Lesions Esportives, centrat en el tractament i rehabilitació de les lesions complexes o quirúrgiques de l'esportista i el pacient actiu. Actualment dirigeix ​​la Secció de Genoll del Títol d'Expert en Artroscòpia i Cirurgia Articular de l'Associació Espanyola d'Artroscòpia. També imparteix xerrades i conferències a Espanya i altres Països, amb més de 85 participacions en el moment actual; així mateix ocupa llocs en diversos comitès de destacades societats i revistes mèdiques de l'especialitat a Espanya, Europa i els Estats Units. A través dels seus treballs en investigació clínica, el Dr. Samitier ha desenvolupat diverses tècniques innovadores per al tractament d'afeccions d'espatlla, genoll i lesions esportives, així mateix ha publicat més de 40 articles i capítols de llibres relacionats.

Etiquetes: Traumatologia quirúrgica