Hospital Quirónsalud Badalona cumple seis meses de actividadHospital Quirónsalud Badalona cumple seis meses de actividad

L'Hospital Quirónsalud Badalona, compleix mig any des de la seva obertura el 2 d'octubre, convertint-se en un centre mèdic clau per a la ciutat i localitats properes del Barcelonès nord i el Maresme oferint un servei complet i especialitzat per tractar qualsevol tipus de patologia i urgència mèdica.

Aquests primers sis mesos, l'Hospital Quirónsalud Badalona ha mantingut una activitat constant i significativa, assolint un total de 54.550 actes mèdics. Entre ells s'han realitzat més de 20.000 proves d'imatge, atès a 17.000 consultes mèdiques i 6.500 urgències i 100 estades a la unitat de cures intensives, dut a terme 5.800 proves en consulta, 3.400 proves de laboratori, realitzat 1.400 actes quirúrgics i proporcionat 350 altes hospitalàries.

Format per un equip de més de 400 professionals, l'excel·lència a l'experiència del pacient és l'eix principal que el centre mèdic aplica en tot procés i gestió. La tasca dels professionals, l'atenció mèdica i la confiança que brinden i la dotació tecnològica dels espais responen de manera molt positiva a les necessitats del pacient i dels seus familiars.

El Dr. Josep Lluís Vega, gerent de Quirónsalud Badalona valora molt positivament el recorregut del centre i ressalta la feina dels seus professionals mèdics i personal de les diferents àrees per oferir un hospital que respongui a les necessitats de la població: "durant aquests sis mesos hem superat les expectatives de confiança i bona acollida per part de la ciutadania. En aquesta línia seguim treballant, participant de manera activa en les necessitats dels pacients i integrant projectes orientats a millorar la seva experiència. Seguirem oferint el nostre compromís per ser el seu centre clau de referència i proximitat".


Nous acords amb les principals asseguradores de salut

L'hospital està assolint acords amb les principals asseguradores avançant així en la millora constant dels serveis de salut i pot atendre un percentatge ampli de la població amb mútua. Es preveu assolir una assistència sanitària a més de 75.000 assegurats.

Els acords, entre els quals s'inclouen DKV, AXA, Agrupació, MGC, Aegon, Cigna, Divina Pastora, Caser, Mapfre o Assistència Sanitària, entre d'altres mútues de salut, són un pas molt important per a l'hospital i el Grup Quirónsalud , avançant així a la millora dels serveis de salut. Alhora, reafirmen el seu compromís proporcionant solucions innovadores i personalitzades per als seus assegurats. "Gràcies a aquest treball conjunt posem a disposició dels ciutadans una cartera assistencial completa i un ampli quadre de professionals multidisciplinaris, així com instal·lacions de primer nivell", afirma el doctor Vega que conclou: "compartim els valors i la manera d'entendre la salut d'aquestes companyies i, sens dubte, són acords estratègics de gran valor que impulsaran el nostre creixement amb èxit".


Tecnologia d'avantguarda

La incorporació de tecnologia avançada és una peça clau a l'Hospital Quirónsalud Badalona i juntament amb la digitalització, investigació i innovació, impulsen la medicina cap a un enfocament més personalitzat i precís. A més de disposar amb equips d'última generació, el centre aposta per una millora contínua en la interacció medico-pacient. Gràcies a la implantació de processos de digitalització al centre, els usuaris tenen accés immediat al seu historial clínic i resultats de proves diagnòstiques, i es poden comunicar directament amb els especialistes, entre altres facilitats.