IMG-20240513-WA0024IMG-20240513-WA0024

El 12 de maig de 1820 va néixer Florence Nightingale, considerada la pionera de la pràctica de la infermeria, mare de la infermeria moderna i creadora del primer model conceptual d'infermeria. En commemoració del seu naixement, avui se celebra el Dia Internacional de la Infermeria, una data per a reconèixer i agrair la vital labor de tots els seus professionals.


Les infermeres i infermers són un pilar fonamental en el nostre sistema sanitari i una figura clau a l'Hospital Quirónsalud Badalona. Són actors imprescindibles en la promoció de la salut i la prevenció de malalties i la columna vertebral dels sistemes d'atenció sanitària a tot el món. Comptem amb una infermeria que representa el valor de la cura dels nostres pacients, el més important per a Hospital Quirónsalud Badalona.


La directora d'infermeria de l'Hospital Quirónsalud Badalona Olga Arcos, destaca que "el rol d'infermeria ha experimentat canvis significatius en els últims anys. Les infermeres i infermers no sols aporten cures als pacients, sinó que també exerceixen un paper imprescindible en la coordinació de l'atenció, l'educació dels pacients i la promoció de la salut".


El coneixement, valentia, lideratge i humanitat de la nostra infermeria impulsen l'atenció mèdica i la recuperació dels pacients. L'ètica i els valors que els caracteritzen, la seva dedicació i increïble vocació mereixen un reconeixement i homenatge.


Moltes gràcies a tots els infermers i infermeres de l'Hospital Quirónsalud Badalona per posar en valor la humanització de l'assistència sanitària i la qualitat del vostre treball!