alumnos de Badalona descubren hábitos saludables con la Fundación Quirónsalud (1)alumnos de Badalona descubren hábitos saludables con la Fundación Quirónsalud (1)

El programa educatiu Stay Healthy, impulsat per la Fundación Quirónsalud, que promou hàbits saludables en adolescents, imparteix aquests dies un total de 16 tallers als estudiants de l'ESO i el Batxillerat de centres escolars de Badalona, amb l'objectiu de demostrar les generacions futures que prendre decisions saludables ara és sinònim de garantir qualitat de vida en el futur.

En total, participen prop de 500 alumnes en tallers sobre diferents temàtiques com nutrició, són i addiccions a noves tecnologies, que tenen lloc a les mateixes aules de quatre col·legis de Badalona: Col·legi Sant Domènec Savio, Col·legi Badalonès, Escola Betúlia i Col·legi Maristes Champagnat.

A les sessions han participat diferents professionals d’infermeria i de pediatria de l'Hospital Quirónsalud Badalona. Professionals que han abordat també temàtiques com a addiccions a substàncies i salut mental.

El programa educatiu Stay Healthy creat el 2018 compta des de llavors amb la participació de més de 90.000 alumnes de tot Espanya entre les sessions presencials i les sessions realitzades a través de la seva Aula Virtual.

"Stay Healthy ens permet arribar a les aules i apropar-nos als joves per explicar-los la importància d'adoptar hàbits saludables, cosa que és crucial per assegurar-los una millor qualitat de vida a curt, mitjà i llarg termini", declara Teresa Álvarez Perdices, gerent de la Fundación Quirónsalud. "Així mateix, la participació dels professionals sanitaris, que surten de les consultes per col·laborar amb el programa i oferir informació precisa sobre els temes que més preocupen els adolescents, marca una gran diferència. Estem orgullosos d'aquesta col·laboració i agraïts als centres educatius que confien en nosaltres i es comprometen amb un futur més saludable", ressalta.