Juan _José_Torrent_Correa_Ginecología_Cirugía_Oncológica

Juan JoséTorrent Correa

Especialitat:
Obstetrícia i Ginecologia
Especialitats:
  • Cirurgia oncològica
  • Ginecologia i Obstetrícia
Hospitals on treballa:
  • Hospital El Pilar
Informació general
Experiència

Fundador del Quénet Torrent InstituteEste enlace se abrirá en una ventana nueva és expert en cirurgia oncològica mínimament invasiva (laparoscòpia), deixeble del Professor Chapron, Hopital Cochin, de París. La seva activitat professional va prosseguir a l'Institut Claudius Regaud (Toulouse), amb el Pr. Querleu, i col·labora a l'equip del Dr. Françoise Quénet a (el Centre) l'Institut du Cancer de Montpeller (ICM).

La seva àrea despecialització se centra en el tractament quirúrgic de la carcinomatosi peritoneal dorigen ovàric i és el principal investigador a Espanya destudis clínics dàmbit europeu sobre el tractament de carcinomatosi peritoneal Este enlace se abrirá en una ventana nuevamitjançant cirurgia de citorreducció i HIPEC.

Titulació
  • Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, l'any 1996.
  • A més, és especialista en Ginecologia i Obstetrícia (MIR 1997-2001) a l'Institut Universitari Dexeus, i ha realitzat cursos de Doctorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre el 1997-2000.
Investigació i docència

A més, ha sigut molt actiu en la investigació científica. Concretament, és el principal investigador a Espanya de "CHIPOR Trial" ("Chemotherapy Hyperthermia Intraperitoneal Foro Varian Cancer Relapse") i a "Accord 15 Trial" ("Chemotherapy Hypertermia Intraperitoneal for Carcinomatosis of Colon Cancer").

Comunicacions i ponències

També ha participat en nombroses ponències, com a la "Barcelona's Meeting", de 2012, i a la "European Society of Gynecologic Endoscopy", de 2012, i en diverses publicacions, juntament amb altres autors, entre els que destaquen la "Management of Ileocutaneous Fistulaeusing TNP After Surgery for Abdominal Malignancy" i "Morphologic Changes in Breast Biopsies After Ductendoscopy".

Reconeixements i certificats

Així mateix, és membre de diferents associacions professionals nacionals i internacionals, com la SEGO (Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia), la AAGL ("American Association Gynecologic Laparoscopy), la SGO (Society og Ginecologic Oncology) i la RENAPE (Societat Francesa de Tumors Extranys del Peritoneu).